Just Cycle Nieuws

Schrijf je team in voor de Ronde van de Zuidas op 15, 22 en 29 juni!

Vorig jaar organiseerden wij voor het eerst een bedrijfscompetitie. Dat werd een groot succes en daarom pakken wij in 2018 opnieuw uit. Op 15, 22 en 29 juni organiseren wij de Ronde van de Zuidas. Ook vriendenteams mogen dit jaar meedoen! Het worden drie mooie avonden waar bedrijfsteams tegen elkaar strijden op het parcours van WV Amsterdam. Houd je van fietsen en heb je collega’s dat ook doen? Schrijf je dan in!

Het concept is eenvoudig. De Ronde van de Zuidas wordt verreden op drie avonden (15, 22 en 29 juni 2018). Wij zullen rijden op het brede en veilige parcours van WV Amsterdam. De eerste drie ronden van iedere avond wordt er geneutraliseerd gereden zodat de spieren een goede warming-up krijgen. En daarna gaat de koers van start. We rijden ongeveer een uur. Ieder team bestaat uit zes renners die in een herkenbaar tenue rijden. Via de organisatie krijg je een chip op je voorvork zodat er precies wordt geregistreerd.

Of je een supergetrainde wielrenner moet zijn om mee te doen? Nee hoor, dat is echt niet nodig. Ook als ‘trimmer’ kan je gewoon meedoen. De wedstrijden zullen plaatsvinden op het parcours bij WV Amsterdam. Daar ligt een beschutte baan zodat je al snel lekker uit de wind zit. De club heeft een prachtige clubhuis waar je kunt omkleden en douchen. Na afloop genieten we met zijn allen in de sfeervolle kantine van gerechten die zijn bereid door een een topcateraar. Op de laatste avond zal het bedrijfsteam dat de meeste punten heeft verzameld gehuldigd worden. Maar de gezelligheid zal de boventoon voeren.

Schrijf je direct in

Je hebt niet veel nodig om mee te doen met de Ronde van de Zuidas. Maak je collega’s en/of vrienden enthousiast en schrijf in als team van zes renners. Deelname met je team kost €200 (exclusief BTW). Daarbij is het eten na afloop in begrepen. Vul onderstaand formulier in en schrijf je alvast in!