Just Cycle Sportswear is een officiële samenwerking aangegaan met HomeRide, de fietstocht waarin deelnemers fondsen bijeen fietsen voor de Ronald McDonald Huizen!
Just Cycle Nieuws

Just Cycle Sportswear en HomeRide slaan handen ineen

Groot nieuws waar wij als Just Cycle Sportswear heel erg trots op zijn. Vandaag zijn wij een officiële samenwerking aangegaan met HomeRide! HomeRide is een uniek wielerevenement dat op 23 en 24 juni 2018 voor de achtste keer plaatsvindt. Tijdens deze 24 uur durende en 500 kilometer lange tocht rijden fietsers langs de Ronald McDonald Huizen om zo geld in te zamelen voor dit superbelangrijke goede doel.

Als deelnemer kan je de 500 kilometer tellende HomeRide in estafettevorm fietsen, maar ook als fullrider. Voor een goed teamgevoel is het mooi om te starten en te finishen met het volledige team. Naast de lange afstand is het een extra uitdaging dat je ‘s nachts fietst, want HomeRide wordt non-stop verreden. De zorg voor een ernstig ziek kind gaat immers ook non-stop door! Het bikkelen gedurende de nacht wordt door veel deelnemers als een bijzondere uitdaging ervaren.

Just Cycle voordeel voor HomeRide deelnemers

In 2018 leveren wij van Just Cycle Sportswear de kleding voor HomeRide. Ook doen we met een eigen team mee aan de sponsortocht. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuw ontwerp van het wielershirt. Ook voor deelnemers is de samenwerking tussen Homeride en Just Cycle Sportswear interessant. Zo komt er bijvoorbeeld een webshop waar je met 10% korting HomeRide kleding kunt bestellen. Ook kun je als team een gepersonaliseerd tenue laten maken, voor slechts 79,95 euro per set. Wanneer je minimaal 10 sets aanschaft komen ook de ontwerp-, instel- en verzendkosten van 150,- euro te vervallen. De uiterlijke besteldatum voor deze kleding is 18 april. Voor meer informatie over deze aanbieding kun je contact opnemen met Nick Toonen van Just Cycle.

Doe ook mee met HomeRide

Ben je een doorgewinterde wielrenner of moet je je eerste wielerkilometers nog maken? Iedereen kan meedoen aan HomeRide. Het gaat erom dat je doorzettingsvermogen hebt én iets voor zieke kinderen en hun ouders wilt betekenen. Je fietst met een zelfgekozen team, dwars door de mooiste delen van Nederland. Een HomeRide team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 10 wielrenners en uiteraard ook teambegeleiders (verzorger, chauffeur, social media manager) die niet meefietsen. Ook zijn vrijwilligers onmisbaar tijdens HomeRide! Meld je vandaag nog aan en word HomeRider!