Op vrijdagavond 12 januari was Just Cycle op zoek bij WVA’s Wielercafé.
Just Cycle Nieuws

Just Cycle op bezoek bij WVA’s Wielercafé bij WV Amsterdam

Op vrijdagavond 12 januari werd in de kantine van WV Amsterdam het eerste WVA’s Wielercafé geopend. Het doel van deze avond was om het nieuwe seizoen in te luiden. En de start van het wielerseizoen bij WV Amsterdam is voor Just Cycle een bijzondere zaak. Want vanaf seizoen 2018 is Just Cycle Sportswear leverancier van de teamkleding voor deze mooie, grote en vooral gezellige wielerclub.

De kantine van WV Amsterdam is al sinds jaar en dag het kloppende hart van het Amsterdamse wielrennen. En dat was op 12 januari tijdens WVA’s Wielercafé goed te merken. Wielrenners en volgers stroomden binnen om te luisteren naar interessante sprekers. Wielercoach Jim van den Berg van Robic vertelde hoe je de training moet inrichten om je perfect voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Stiekem hebben we natuurlijk aantekeningen gemaakt. Jim is trouwens de drijvende kracht achter de werelduurrecordpoging van Dion Beukeboom die later in 2018 plaatsvindt.

Alle do’s en don’ts als het gaat om sportvoeding in training en wedstrijden werden verteld door Rogier Trousset van Duursport.nl. Hij vertelde onder andere dat het lang niet altijd nodig is om in de training met sportdrank in je bidon te rijden.

Gerrit de Vries vertelt

Wij hadden ook bedacht hoe we als sponsor van WV Amsterdam een leuke bijdrage aan de avond konden leveren. We hebben met de zaal geproost op het nieuwe seizoen. En daarna schoven we ons geheime wapen naar voren. En ons geheime wapen dat is Gerrit de Vries. Deze oud-prof die reed voor de ploegen van Jan Raas en Peter Post vertelde prachtige anekdotes uit zijn carrière. Kortom: het was een superleuke avond en wij hoorden dat WV Amsterdam van plan is om in de toekomst vaker een WVA’s Wielercafé te gaan organiseren. Ons advies: ga daar absoluut naartoe!