BEKIJK ONZE COLLECTIE FIETSKLEDING 

Silver collectie bestaande uit 4 verschillende goed ademende stoffen en met een aerodynamische structuur. Ontwikkeld voor zowel wedstrijdrenners als toerrijders.

JustCycle Gold Collectie

Gold collectie bestaande uit 3 stoffen met hoogwaardig ademend vermogen en unieke aerodynamische structuur. Genaaid met hightech machines met een FAT LOCK 6 draadstructuur. De Gold collectie is voor een brede doelgroep, van de competitieve fietser tot de toerrijders die er gesoigneerd bij willen rijden.

Titanium collectie bestaande uit 6 stoffen, ademende elastische structuur en aërodynamica. Onze exclusieve kleding voor de fietsers die het maximale uit hun kleding willen halen.

AquaZero is winddichte waterafstotende kleding. Verkrijgbaar in shirts, broeken, arm- en beenstukken, bodywarmer en regenjas. AquaZero zorgt ervoor dat u droog en warm blijft tijdens slechte weersomstandigheden. Ademende zichtbare winterstof bestand tegen water en kou. Binnenin geruwd, daarom zacht en comfortabel. Uniseks en te gebruiken in alle seizoenen.