De exclusieve Just Cycle Titanium Collection is ontworpen voor fietsers en wielrenners die het maximale van hun kleding eisen.

SHIRT
Het wielershirt uit de Just Cycle Titanium Collection bestaat uit 6 stoffen. Het shirt heeft een ademende elastische structuur en aerodynamisch. Onze exclusieve kleding voor de fietsers die het maximale uit hun kleding willen halen.

PRESTATIES
1e stof – FMO toegepast in het voorpand, ontworpen bioelastich weefsel zorgt voor optimaal pascomfort en maximale prestatie bij activiteiten.

2e stof – BIOELASTISCH CARBON toegepast in het rugpand. Licht qua gewicht en heeft een ademende functie.

3e stof – HNA is een ultralichte stof en is toegepast halverwege het zijpaneel. Deze ultralichte stof biedt door de elasticiteit maximaal draagcomfort. Doordat de stof doorloopt tot onder de oksel heeft het een optimaal ademend effect.

4e stof – TIR Ariane onder de mouw toegepast heeft elasticiteit, comfort en doordat de stof doorloopt tot onder de oksel heeft het een optimaal ademend effect.

5e stof – TH45 gebruikt aan in de grippers aan het uiteinde van de mouwen. Zorgt voor perfecte pasvorm.

6e stof – TH45 MICRO gripper aan de onderkant van het shirt toegepast. Deze gripper met silicone erin heeft een compressie functie en zorgt voor een optimale pasvorm.

BROEK
Fietsbroek van de Just Cycle Titanium Collection bestaat uit 6 composiet materialen met een anatomische pasvorm.

Biedt een compressie Lycra op basis van onze FULL ACTIVE patronen en geeft jou wat je verwacht wanner jij het uiterste van de materialen vergt.

PRESTATIES
1e stof – LYCRA MITI DELTA BS zit in het middenpaneel van de broek. Deze compressie stof zorgt voor optimale pasvorm en aerodynamica. Is verkrijgbaar in 6 standaard kleuren.

2e stof – ZS SHIELD ENDURANCE MITY 240g glad en volledig te sublimeren. Door de elasticiteit zorgt het voor een optimale pasvorm.

3e stof – 4 MICROS is een elastisch materiaal in een richting. Gebruikt in de bretellen van de broek als band voor comfort en is ademend, gebruikt in combinatie met onze stof PES CARBON.

4e stof – PES CARBON toegepast op het rugpand bij de bretellen. Verschaft elasticiteit, comfort en ademend en geeft je de maximale structurele vereisten.

5e stof – Reflectiemateriaal

6e stof – TPFC Lycra is verwerkt in de gripper met silicone. Deze 70 mm gripper is volledige te sublimeren en heeft een perfecte pasvorm.

ZEEM
Zeem: high performance zeem, DOLOMITI CERVINO dichtheid 120 kg/m3.