De Just Cycle Silver Collection is ontwikkeld voor zowel wedstrijdrenners als toerrijders. De kleding wordt vormgegeven in de stijl van uw team of bedrijf!

SHIRT
Wielershirt van de Just Cycle Silver Collection bestaat uit 4 verschillende goed ademende stoffen en met een aerodynamische structuur. Ontwikkeld voor zowel wedstrijdrenners als toerders.

PRESTATIES
1e stof – MT verwerkt in de voorkant, hals en zakjes. Stof met elastische eigenschappen waardoor de pasvorm optimaal wordt en een aerodynamisch effect heeft.

2e stof – BLGR aangebracht op de zijpanelen en op de rug. Deze micro geperforeerde stof zorgt voor een maximaal ademend effect.

3e stof – PES CARBON Verschaft elasticiteit, comfort en ademend en geeft je de maximale structurele vereisten.

4e stof – MICRO gripper aan de onderkant van het shirt toegepast. Deze gripper met silicone erin heeft een compressie functie en zorgt voor een optimale pasvorm.

BROEK
Fietsbroek bestaande uit 3 stoffen met een zeer goede anatomische pasvorm. Biedt een compressie Lycra op basis van onze FULL ACTIVE patronen en geeft jou wat je verwacht wanner jij het uiterste van de materialen vergt.

1e stof – LYCRA MITI gebruikt in het middenpaneel van de broek.

2e stof – ZS SHIELD ENDURANCE MITY 240g glad en volledig te sublimeren. Door de elasticiteit zorgt het voor een optimale pasvorm.

3e stof – Tirantes Ariane deze bioelastische stof in beide richtingen zorgt voor comfort en heeft een ademende functie.

4e stof – TPFC LYCRA is verwerkt in de gripper met silicone. Deze 50 mm gripper is volledige te sublimeren en heeft een perfecte pasvorm.

ZEEM
Zeem: DOLOMITI Alta Badia – Dichtheid 120 kg/m3