JustCycle Gold Collectie

SHIRT
Wielershirt bestaande uit 3 stoffen met hoogwaardig ademend vermogen en unieke aerodynamische structuur. Genaaid met hightech machines met een FAT LOCK 6 draadstructuur. De Goldline is voor een brede doelgroep, van de competitieve fietser tot de toerders die er gesoigneerd bij willen rijden.

PRESTATIES
1e stof – HRL aangebracht op de voor- en achterzijde van het shirt. Deze stof verschaft comfort en ademend vermogen bij zeer hoge temperaturen.

2e stof – FMO toegepast op de mouwen, ontworpen bioelastich weefsel zorgt voor optimaal pascomfort en maximale prestatie bij activiteiten.

3e stof – BLGR aangebracht op de zijpanelen. Deze micro geperforeerde stof zorgt voor een maximaal ademend effect.

BROEK
Fietsbroek gemaakt van 5 ademende weefsels en anatomische pasvorm. Biedt een compressie Lycra op basis van onze FULL ACTIVE patronen en geeft jou wat je verwacht wanner jij het uiterste van de materialen vergt.

Optioneel: Ook verkrijgbaar met normaal Lycra middenpaneel.

PRESTATIES
1e stof – LYCRA MITI DELTA BS zit in het middenpaneel van de broek. Deze compressie stof zorgt voor optimale pasvorm en aerodynamica. Is verkrijgbaar in 6 standaard kleuren.

2e stof – ZS SHIELD ENDURANCE MITY 240g glad en volledig te sublimeren. Door de elasticiteit zorgt het voor een optimale pasvorm.

3e stof – Tirantes Ariane deze bio-elastische stof in beide richtingen zorgt voor comfort en heeft een ademende functie.

4e stof- PES CARBON toegepast op het rugpand bij de bretellen. Verschaft elasticiteit, comfort en ademend en geeft je de maximale structurele vereisten.

5e stof – TPFC LYCRA is verwerkt in de gripper met silicone. Deze 70 mm gripper is volledige te sublimeren en heeft een perfecte pasvorm.

ZEEM
Zeem: DOLOMITI Asolo memory – Dichtheid 120 kg/m3